Saltro

saltro 1
saltro 1
saltro 2
saltro 2
saltro 3
saltro 3
Adres:
Steeg 9D
5482 WN Schijndel
Tel : bereikbaar via hoofdkantoor 030 – 2361136
E-mail : info@saltro.nl
Website : www.saltro.nl

Bezoek / Openingstijden:
Alle werkdagen van 07.30 uur tot 11.00 uur.
Doelstelling/Omschrijving/Activiteiten:
Saltro is een modern diagnostisch centrum. Wij ondersteunen (huis)artsen en verloskundigen bij hun diagnostiek. Naast laboratoriumonderzoek voeren we functieonderzoek uit, bijvoorbeeld ECG’s (hartfilmpjes), echo’s en longfunctiemetingen. Bovendien verzorgen wij voor trombosedienstpatiënten de medische begeleiding bij hun anti-stollingsmedicatie.Saltro biedt ondersteuning aan ongeveer 700 zorgverleners. De hoofdlocatie is gevestigd op de  Mississippidreef 83 in Utrecht. Daarnaast heeft Saltro 145 locaties voor bloedafname en functieonderzoek. Onze  490 medewerkers hebben per jaar ongeveer 600.000 contacten met patiënten.Kwaliteit
Met 145 locaties behoort Saltro tot de grootste diagnostische centra van Nederland. Al 30 jaar verrichten wij onderzoek voor zorgverleners. Ons kwaliteitssysteem is sinds 1999 erkend door de Coördinatie Commissie Kwaliteitsbeheersing Laboratoriumonderzoek (CCKL) en sinds 2004 door de Federatie van Nederlandse Trombosediensten (FNT). Deskundigheid gegarandeerd.

Samenwerking
Saltro is aangesloten bij de Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland (SAN). Het lidmaatschap bij deze branchevereniging maakt het mogelijk om onze dienstverlening te toetsen aan die van andere diagnostische centra. Er vindt tussen vergelijkbare organisaties op eenvoudige wijze uitwisseling plaats van ervaringen, ideeën en vernieuwingen in de branche. Saltro is ook aangesloten bij de Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn (LVG), de brancheorganisatie voor organisaties in de eerstelijnszorg.