Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KEG Kindervoorstelling: Help, ik heb een vlieg ingeslikt!

10 december, 2017 @ 14:00 - 15:00

Help, ik heb een vlieg ingeslikt! (4+)

Help-ik-heb-een-vlieg-ingeslikt-Foto-nvt-jeugdtheater.1-1 (2)

 

Een spannende, muzikale voorstelling met heel veel dieren en prachtige klassieke muziek van o.a. Saint-Saëns, Rossini en Tchaikovsky.

Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Die vlieg blijft maar rondjes vliegen in zijn buik! Hij kijkt rond in zijn slaapkamer en begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Als je goed luistert hoor je ze stuk voor stuk in de muziek. Maar zou het ze lukken om de vlieg uit zijn buik te krijgen?

Klassieke muziek is Mark van Vliet met de paplepel ingegoten. Zijn vader speelde jaren in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zo raakte hij zelf ook verslingerd aan muziek. In deze voorstelling laat hij kinderen op een speelse manier in aanraking komen met de prachtige klanken en beeldende kracht van klassieke muziek.

Trailer van de voorstelling:

https://www.youtube.com/watch?v=YL9KCO26fWM

Kaarten €5,- Reserveren: kegtheater@gmail.com of tel: 06 17354055

Gereserveerde kaarten ophalen tussen 13.00 uur en 13.45 uur op de dag van de voorstelling. Indien niet uitverkocht ook kaarten aan de kassa te koop. Kassa open vanaf 13.00 uur. Er kan niet gepind worden.
Zie ook www.kegschijnel.com

Gegevens

Datum:
10 december, 2017
Tijd:
14:00 - 15:00