Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KEG Kindervoorstelling ‘In de kelder staat een huis’ (2+)

januari 13 @ 14:00 - 16:00

In de kelder staat een huis (vanaf 2 jaar)

door TG Winterberg

In de kelder staat een huis is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar over vriendschap in je eentje. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

Alles is waar,
Alles is echt gebeurd.
Alles is honderdmiljoen procent
klinkklare fantasie
Want ik ben wie ik ben
en ik zie wat ik zie.

Bij de voorstelling verschijnt het gelijknamige boek In de kelder staat een huis, dat geschreven is door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder. Het boek is na iedere voorstelling te koop.

De voorstelling is bedacht en wordt gespeeld door Marlijn Coetsier, die ook zelf de poppen heeft gemaakt. De regie is van Rob Vriens.

Theaterkrant schrijft over Marlijn Coetsier: `Met haar innemende spel reguleert ze moeiteloos de aandacht van het publiek. Ontroering en een glimlach volgen elkaar naadloos op, ondersteund door de muziek en de licht poëtische tekst.`
Tg. Winterberg won in 2018 een Zilveren Krekel “de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie” voor de voorstelling Meneertje Meer. Marlyn Coetsier bespeelt de poppen van Pip en Buurpoes in de KRO-NCRV televisieserie Woezel en Pip.

Reserveren:

Kaarten zijn €7,- en zijn te reserveren via kegtheater@gmail.com. Bij reservering graag tijdstip vermelden. Indien niet uitverkocht ook nog kaarten te koop aan de zaal vanaf 13.00 uur op 13 januari. De gereserveerde kaarten ophalen:

Voor de voorstelling van 14.00 uur: tussen 13.00 uur en 13.45 uur op 13 januari

Voor de voorstelling van 15.30 uur: tussen 14.30 uur en 15.15 uur op 13 januari

Let op: Er kan niet gepind worden!

De voorstelling is georganiseerd door Stichting KEG Schijndel

Trailer: www.youtube.com/watch?v=snI29_aLLTY

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
14:00 - 16:00