Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meneer Monster ‘Over een kleine mol die…’ (2+)

april 26 @ 11:00 - 16:00

In samenwerking met De Blauwe Kei presenteren we dit seizoen vijftien voorstellingen in de spiksplinternieuwe Podiumzaal.

Deze fysieke, bijna woordeloze slapstickvoorstelling zit vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Hij gaat op zoek naar de dader en ontmoet een heleboel wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Gebaseerd op het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch Over Een Kleine Mol Die Wil Weten Wie Er Op Zijn Kop Gepoept Heeft.

“AL JAREN EEN WARE THEATERHIT”

Spel: Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van deze acteurs)

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot toegankelijke jeugdvoorstellingen. Van hun hand zijn ook de voorstellingen Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut Van Dertien Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en ZAPP Theaterprijs 2018).

De selectie van de jeugdvoorstellingen in Spectrum Podium is tot stand gekomen i.s.m. de Stichting KEG.

Ga naar www.blauwekei.nl voor uw tickets!

Gegevens

Datum:
april 26
Tijd:
11:00 - 16:00