Losse zaalhuur en faciliteiten

belang van 1
belang van 1
belang van 2
belang van 2
belang van 3
belang van 3
belang van 4
belang van 4

Losse zaalhuur en faciliteiten
Naast de bewonersruimtes beschikt ’t Spectrum over diverse zalen die worden verhuurd. ’t Spectrum is namelijk dé plek waar stichtingen, verenigingen, instellingen en bedrijven elkaar ontmoeten tijdens bijzondere festiviteiten en (zakelijke) bijeenkomsten ten behoeve van cultuur en ontspanning. Let wel: bijeenkomsten van persoonlijke/particuliere aard zijn in beginsel uitgesloten. Voor iedere activiteit heeft ’t Spectrum een passende ruimte. Meer hierover leest u onder het kopje ‘Zalen’.

’t Spectrum biedt een breed scala aan arrangementen om uw bijeenkomst verder vorm te geven, denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid vergaderarrangement waarbij u en uw gasten niets te kort komen. Daarnaast staan wij graag voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van logistiek, sfeervolle aankleding, entertainment, audiovisuele ondersteuning en culinaire hoogstandjes waarbij u verwend wordt met Bourgondische lekkernijen zoals een smakelijk diner, een overheerlijke lunch en andere versnaperingen. Daar waar mogelijk werken wij hiervoor samen met lokale leveranciers en horeca collega’s. De goede bereikbaarheid, uitstekende (gratis) parkeerfaciliteiten en kosteloos gebruik van Internet maken het plaatje compleet. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Horeca’ .

Kortom: wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van tal van activiteiten. Daarbij staan kwaliteit, Brabantse gastvriendelijkheid, service en professionaliteit zeer hoog in het vaandel. We zoeken samen met u naar de juiste mix van ingrediënten om uw bijeenkomst te laten slagen, perfect te verzorgen en tot een onvergetelijke belevenis te maken. Wij nodigen u daarom graag uit om een bezoek te brengen aan onze unieke locatie. U bent dan ook van harte welkom.