Horeca

plein 7
plein 7

Algemeen
’t Spectrum biedt een breed scala aan arrangementen om uw bijeenkomst verder vorm te geven, denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid vergaderarrangement waarbij u en uw gasten niets te kort komen. Maar ook verwennen wij onze gasten graag met Bourgondische lekkernijen in de vorm van een smakelijk diner, een overheerlijke lunch en andere versnaperingen. Daar waar mogelijk werken wij hiervoor samen met lokale leveranciers en horecacollega’s. Nieuwsgierig? Kijk op onze menukaart, drankenkaart en in ons informatieblad voor meer informatie.

Reserveren
Reserveren kan via info@spectrumschijndel.nl of bel 073-5441441.

Pleincafé
Centraal in ’t Spectrum vindt u het Pleincafé. Deze ruime, sfeervolle ontmoetingsplek heeft een apart horecagedeelte inclusief bar en is de ideale locatie voor al onze horeca activiteiten. Kwaliteit, Brabantse gastvriendelijkheid, service en professionaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons enthousiaste team van horecamedewerkers staat graag voor u klaar!

Onze gasten
Onze gast kan zowel een bezoeker van buitenaf zijn die ofwel spontaan langskomt ofwel een geplande vergadering bijwoont. Maar ook onze bewoners zijn onze gasten. Zijn zij hun lunchtrommel vergeten? Hebben zij iets speciaals te vieren op kantoor? Ook dan kunnen zij genieten van ons ruime aanbod, zowel op het Pleincafé als op hun werkplek.