Horeca

plein 7
plein 7

Eten en drinken
’t Spectrum biedt een breed scala aan arrangementen om uw bijeenkomst verder vorm te geven, denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid vergaderarrangement of horeca-arrangement waarbij u en uw gasten niets te kort komen. Wij verwennen u met bourgondische lekkernijen zoals een smakelijk diner, een overheerlijke lunch en andere versnaperingen. Waar nodig werken wij samen met lokale horecaleveranciers voor het verzorgen van culinaire hoogstandjes. Wilt u uw gasten een gezellige borrel aan de bar aanbieden? Een arrangement bespreken waarbij u tijdens een bijeenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van koffie/thee/water? Uw gasten verwennen met wat lekkers in combinatie met een consumptie? Voor meer informatie over ons horeca aanbod kunt u contact opnemen met de horecamanager.

Reserveren
Reserveren kan via info@spectrumschijndel.nl of bel 073-5441441.

Pleincafé
Centraal in ’t Spectrum vindt u het Pleincafé. Deze ruime, sfeervolle ontmoetingsplek heeft een apart horecagedeelte inclusief bar en is de ideale locatie voor al onze horeca activiteiten. Kwaliteit, Brabantse gastvriendelijkheid, service en professionaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons enthousiaste team van horecamedewerkers staat graag voor u klaar!

Onze gasten
Onze gast kan zowel een bezoeker zijn gasten van buitenaf die ofwel spontaan langskomt ofwel een geplande bijeenkomst bijwoont. Maar ook onze bewoners zijn onze gasten. Zijn zij hun lunchtrommel vergeten? Hebben zij iets speciaals te vieren op kantoor? Ook dan kunnen zij genieten van ons ruime aanbod, zowel op het Pleincafé als op hun werkplek.