Horeca

plein 7
plein 7

Eten
’t Spectrum biedt een breed scala aan arrangementen om uw bijeenkomst verder vorm te geven, denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid vergaderarrangement of horeca-arrangement waarbij u en uw gasten niets te kort komen. Wij verwennen u met bourgondische lekkernijen zoals een smakelijk diner, een overheerlijke lunch en andere versnaperingen. Waar nodig werken wij samen met lokale horecaleveranciers voor het verzorgen van culinaire hoogstandjes. Staat uw keuze er niet bij? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!  Voor meer informatie over ons horeca aanbod kunt u contact opnemen via 073-5441441 of via info@spectrumschijndel.nl.  Ook vindt u bij de bar op het Pleincafé onze menukaart en horeca-specials, welke met regelmaat worden herzien. Bon appetit!

Drinken
Geen smakelijk stuk appeltaart, zonder een lekkere kop koffie. Geen krokante en smeuïge bitterballen zonder een goed glas bier of wijn. Geen gevarieerde lunch zonder een lekkere sapje. Ons aanbod aan dranken is ruim vertegenwoordigd. Naast ons vaste drankassortiment, hebben we ook regelmatig bijzondere specials. Deze zijn te vinden op het krijtbord naast de bar. Proost! Wilt u uw gasten een gezellige borrel aan de bar aanbieden? Een arrangement bespreken waarbij u tijdens een bijeenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van koffie/thee/water? Uw gasten verwennen met wat lekkers in combinatie met een consumptie? Voor meer informatie over ons horeca aanbod kunt u contact opnemen via 073-5441441 of via info@spectrumschijndel.nl.

Reserveren
Reserveren kan via info@spectrumschijndel.nl of bel 073-5441441. Voor gerechten van onze menukaart, kunt u informeren aan de bar.

Pleincafé
Centraal in ’t Spectrum vindt u het Pleincafé. Deze ruime, sfeervolle ontmoetingsplek heeft een apart horecagedeelte inclusief bar en is de ideale locatie voor al onze horeca activiteiten. Kwaliteit, Brabantse gastvriendelijkheid, service en professionaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons enthousiaste team van horecamedewerkers staat graag voor u klaar!

Onze gasten
Onze gast kan zowel een bezoeker zijn gasten van buitenaf die ofwel spontaan langskomt ofwel een geplande bijeenkomst bijwoont. Maar ook onze bewoners zijn onze gasten. Zijn zij hun lunchtrommel vergeten? Hebben zij iets speciaals te vieren op kantoor? Ook dan kunnen zij genieten van ons ruime aanbod, zowel op het Pleincafé als op hun werkplek.