Dichterbij

5
5
dichterbij 4
dichterbij 4
4
4
6
6
3
3
dichterbij 5
dichterbij 5
dichterbij 6
dichterbij 6
dichterbij 7
dichterbij 7
1
1
2
2

Even voorstellen
Dagbesteding Uniek is een onderdeel van de zorginstelling Dichterbij. Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving. Een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Waar zij in de wijken wonen, leven en werken of een zinvolle dagbesteding hebben. De zorginstelling Dichterbij vindt het belangrijk dat mensen met beperking zich kunnen ontwikkelen, hun talenten kunnen ontplooien maar ook hun eigen keuzes kunnen blijven maken in hoeverre dat mogelijk is. Ook stimuleert Dichterbij de samenleving om de mogelijkheden en talenten van mensen met een verstandelijke beperking te ontdekken en te benutten.

Uniek
Dagbesteding Uniek is een onderdeel van zorgorganisatie Dichterbij. Uniek wil haar medewerkers een zinvolle dagbesteding bieden, waar mensen hun creativiteit kunnen uiten. Een werkplek waar ze trots op kunnen zijn en zich kunnen ontplooien midden in de maatschappij. Waar aandacht is voor het individu en waar zo nodig  structuur geboden kan worden. Per medewerker wordt er gekeken naar hun vraag en kwaliteiten, hier wordt door de professionele begeleiding op ingespeeld. De sfeer en gezelligheid staan hoog in het vaandel.

Uniek werkt in cultureel centrum het Spectrum te Schijndel. In het atelier maken we kleurrijke betaalbare cadeautjes, zoals vogelhuisjes en andere producten van hout. Daarnaast pimpen we tweedehands spullen op, en kunt u terecht voor wenskaarten , vlaggenlijnen , cadeaukaartjes en nog veel meer. Elk product is hierdoor Uniek.

U bent van harte welkom in het atelier van maandag t/m vrijdag van 10 uur tot 15.00 uur

Reguliere openingstijden
Alle werkdagen van 09:00 – 16:00 uur.

Contact
Dichterbij
Bezoekadres: Steeg 9H, 5482 WN, Schijndel
Postadres: Leeuweriksweg 14, 5402 XD Uden
Telefoonnummer: 073-5441430
E-mailadres: info@dichterbij.nl
Website: www.dichterbij.nl

Waar te vinden in ’t Spectrum?
Als u de draaideur door bent neemt u de linker trap naar boven (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Eenmaal boven vindt u aan uw rechterhand klapdeuren. Als u deze door gaat, treft u aan uw linkerhand het kantoor aan.