Karmenta

Even voorstellen

Hallo, in de roze kamer (eerste verdieping, boven de keuken) is vanaf mei 2020 de administratie van Karmenta gevestigd. Karmenta is een specialistische praktijk voor de vrouw, dat betekent dat wij gynaecologie, medisch specialistische zorg, verlenen. Onze kliniek is gevestigd in medisch Centrum Schijndel, dat is aan de overkant van de straat, tegenover het theater. Een kliniek zoals Karmenta heet in Nederland een Zelfstandig Behandel Centrum, we zijn dus eigenlijk een ziekenhuis voor 1 medisch specialisme. De zorg die je bij Karmenta krijgt wordt meestal gewoon vergoed door je zorgverzekeraar. Inmiddels werkt er ook een uroloog voor ons, in eerste instantie voor incontinentieproblemen bij vrouwen, maar hij begint zo langzamerhand ook steeds meer mannen te behandelen. Doordat we momenteel hard groeien, zijn we dus eigenlijk al een specialistische praktijk voor de vrouw en de man…

 

In medisch centrum schijndel hebben we twee spreekkamers, maar we kunnen er vooral ook opereren op twee operatiekamers. Dat doen we nu op twee dagen in de maand, meestal de vrijdagen. De roze kamer is onze backoffice, daar doen we de administratie van onze kliniek. Tussen de middag komen de gynaecologen en het team er graag lunchen en natuurlijk bespreken we er onze patienten en plannen we de marketing en allerlei andere zaken. Kom gerust eens langs om kennis te maken, we hebben het zeker naar onze zin in ‘t theater.

Reguliere openingstijden

De vaste “bewoners” van de roze kamer zijn Anky en Gerard, wij zijn er gedurende de hele week wel, maar we lopen veel over en weer en werken nu ook wel thuis, kortom we zijn er ook vaak niet..

Contact

Ons officiële adres is aan de overkant: Steeg 6, dat is het medisch centrum in Schijndel. Je kunt ons bereiken op het algemene nummer: 073-7200 993. En natuurlijk via onze website: www.karmenta.nl

Waar te vinden in ’t Spectrum?
Als u de draaideur door bent neemt u de linker trap naar boven (of maak gebruik van de lift op het Pleincafé). Eenmaal boven vindt u aan uw linkerhand klapdeuren. Als u deze door gaat, loopt u de gang door, einde links en dan treft u het kantoor aan uw rechterhand.