Kleine foyer

Vanaf januari 2018 is gewerkt aan de realisatie van een Podiumzaal, welke wij vanaf 2 oktober 2018 met trots in gebruik nemen. De Podiumzaal is gerealiseerd in de ruimte waar voorheen de bibliotheek was gevestigd. Bij de Podiumzaal horen ook nog een drietal flexibel in te zetten ruimtes (waaronder de Kleine Foyer en de Multifunctionele ruimte begane grond, de derde zaal wordt in een later stadium opgeleverd).

Beschrijving zaal
De Podiumzaal wordt vergezeld door een 3-tal nabijgelegen flexibel inzetbare ruimtes, waarvan de Kleine Foyer er één is. De Kleine foyer fungeert als de doorloop naar de Podiumzaal. De ruimte is voorzien van grote ramen met natuurlijke lichtinval en wordt standaard van garderobefaciliteiten voorzien (in basis onbewaakt en kosteloos, indien anders overeengekomen). Indien de Podiumzaal niet in gebruik is, kan de Kleine foyer voorzien worden van meubilair en uitstekend fungeren als vergaderzaal voor kleinere gezelschappen, al dan niet in combinatie met audiovisuele faciliteiten.

Capaciteit en zaalopstelling
Voor de veiligheid en het comfort van onze gasten hanteren wij een maximaal aantal gasten per zaalopstelling. U wordt verwezen naar de pagina zalenverhuur waar u een link vindt voor een visuele weergave van en uitleg over de verschillende zaalopstellingen.

Prijzen zijn op dit moment nog op aanvraag, maar verschijnen binnenkort ook op deze website (als ook foto’s van ruimte).